NieuwsAUTOPROFIJT

VIND ALLE PAASEITJES EN WIN EEN TANKPAS MET EEN TEGOED VAN €100,-!!

 

Heeft u het nieuwe AutoProfijt krantje al in huis? Nee? Kom dan snel bij ons het krantje halen en vind alle paaseitjes!

In de krant zijn allerlei vrolijk gekleurde paaseitjes verstopt. Vind ze allemaal, misschien bent u dan één van de gelukkigen die een tankpas met een waarde van €100,- wint!

 

Geef de oplossing uiterlijk 31 mei 2022 door op www.autoprofijt.nl/paaseiAUTOPROFIJT

Besparen aan de pomp begint met tijdig onderhoud!

 

De prijzen aan de pomp gaan sky high. Wij helpen u graag om uw auto zo zuinig mogelijk te maken. Met periodiek en vakkundig onderhoud verbruikt uw auto minder brandstof! Zo loopt de motor beter met verse olie en heeft u minder rolweerstand op de juiste banden met de juiste spanning. U leest alle tips in het nieuwe AutoProfijt krantje.

 

Voorkomen is beter dan genezen, want met onderhoud voorkomt u dure reparaties!

 

REGELMATIG, VAKKUNDIG ONDERHOUD HOUDT UW AUTO IN TOPCONDITIE! 🙂AUTOPROFIJT

Grip op de weg én op je portemonnee!

 

Vervang uw winterbanden op tijd door zomerbanden. Te lang doorrijden met winterbanden kost onnodig veel brandstof en uw banden slijten daarbij ook nog eens sneller!

 

Bent u toe aan nieuwe banden? Let dan bij aanschaf op het label van de foto. Wij adviseren u hier graag over!AUTOPROFIJT

Bespaar €100,- per jaar met de juiste bandenspanning!!

 

Of u nu veel of juist heel weinig rijdt, er loopt altijd lucht uit de banden. Met de juiste bandenspanning rijdt u veiliger, zuiniger, stiller en milieubewust.

 

Pomp ze daarom elke 2 maanden op! U bespaart wel zo’n €100,- per jaar!AUTOPROFIJT

Een simpele maar belangrijke onderhoudsklus aan een auto is het regelmatig verversen van de motorolie en het vervangen van het bijbehorende oliefilter. Hierdoor heeft de motor weer schone olie dat door een schoon oliefilter gaat. Dit zorgt voor optimale prestaties.

 

Wij kunnen u voorzien van de oliën en vloeistoffen die speciaal zijn gemaakt voor het onderhoud aan uw auto. Al onze producten voldoen 100% aan de specificaties van uw merk en modeltype, en zijn dus altijd goedgekeurd door het automerk dat u rijdt.

 

€€* Voldoende en schone olie zorgt voor een optimale prestatie van de aandrijving van de auto. Hierdoor is het brandstofverbruik lager, maakt de motor minder lawaai en verkleint het de kans op een kapotte motor.AUTOPROFIJT

Wees óók zuinig op uw gezondheid!

 

Elk uur stroomt er zo’n 300m3 buitenlucht door uw interieurfilter. De microvezels waaruit deze bestaat, filteren vuil, stof, vet, pollen en roetdeeltjes. Vervang het filter minimaal één keer per jaar of na elke 15.000km.

 

Dat voorkomt een allergische reactie bij inzittenden. Vooral mensen met hooikoorts zijn hier erg gevoelig voor! Wacht u te lang? Dan worden ramen vettig en beslaan ze eerder, waardoor uw zicht vermindert. Daarbij krijgt u een onaangename geur in uw auto.

 

€€* Een auto waarbij de luchtstroom geen vrij spel heeft, vergt tevens meer van uw airco en verwarming en dat merkt u weer aan de pomp!!AUTOPROFIJT

Muffe lucht in uw auto?

 

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheid worden voorkomen. Een behandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens!AUTOPROFIJT

VERPLICHT: JAARLIJKSE APK

 

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK? Dat weet u als u zes weken voor de vervaldatum bericht heeft gekregen van de RDW. Kies voor een vertrouwd adres bij een AutoProfijt-garage. Uw veiligheid en die van de inzittenden staan immers voorop.

 

De APK is een controle op het gebied van veiligheid en milieu. Ondanks dat uw auto bij een APK zorgvuldig wordt gecontroleerd, moet u de keurig niet verwarren met onderhoud van uw auto. Tijdens APK wordt er een rapport opgemaakt over de staat van uw auto. Met onderhoud worden er daadwerkelijk onderdelen vervangen en wordt de olie ververst.

 

Wij stunten niet met APK! U stunt toch ook niet met uw veiligheid? Vraag naar de eerlijke prijs van een APK.AUTOPROFIJT

ADVIES: PERIODIEK ONDERHOUD

 

Steeds meer mensen laten alleen de verplichte APK uitvoeren, waar ze dat voorheen combineerden met een onderhoudsbeurt. ‘Logisch’, zult u denken, de auto heeft toch veel minder gereden afgelopen jaar. Maar vergis u niet, ook een auto die sporadisch wordt gebruikt en alleen voor korte ritjes, heeft even goed vakkundig onderhoud nodig. De accu verliest vermogen, remmen kunnen vast komen te zitten, de olie raakt vervuild en de banden vlakken af bij langdurige stilstand. Voorkomen is beter dan genezen, dus met onderhoud voorkomt u dure reparaties.

 

Regelmatig, vakkundig onderhoud houdt uw auto in topconditie!AUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!AUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.