NieuwsAUTOPROFIJT

De herfst heeft zijn intrede gedaan..!

 

Dat heeft invloed op uw auto en rijgedrag. In onze nieuwe krant staan tal van spetterende acties en tips voor vakkundig auto-onderhoud!

 

Heeft u hem thuis niet ontvangen door de brievenbus? Kom er dan één bij ons halen in de shop, of blader hem online door op www.autoprofijt.nl/nl/actiepagina.

 

U kunt hieronder ook het een en ander lezen uit het krantje! 🙂AUTOPROFIJT

Stuur uw factuur, dan helpen wij de natuur!

 

U hoeft geen elektrische auto te rijden om u in te zetten voor een beter klimaat. AutoProfijt compenseert namelijk uw CO2-uitstoot. In ruil voor een werkplaatsbezoek planten wij bomen wereldwijd.

 

Is uw auto tussen 25 juni en 31 december 2022 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige wat u hoeft te doen.. uw factuur uploaden op www.autoprofijt.nl/factuur.

 

Alle facturen worden bij elkaar opgeteld en bij elke €1000,- wordt er door AutoProfijt een boom geplant. Zo profiteert u van vakkundig onderhoud en maken we samen de wereld een beetje groener.

 

U helpt niet alleen de natuur, misschien beloont u ook uzelf! Eén van de ingezonden facturen wordt namelijk volledig vergoed!AUTOPROFIJT

ABC HERFST CONTROLE

 

Elk seizoen kent zijn eigen weertypen, die invloed hebben op de prestaties van uw auto en uw rijgedrag. In de herfst wordt de accu zwaar op de proef gesteld door dalende temperaturen na een lange, warme zomer en hebben banden voldoende profiel nodig om water en vuil weg te voeren. De laagstaande zon kan uw zicht ernstig beperken, vooral als uw ruitenwissers strepen achterlaten. Laat daarom zonder enige verplichting een gratis ABC herfstcontrole uitvoeren.

 

In het actiekrantje zit een bon die u kunt uitknippen. Daarop vult u uw naam en kenteken in en bij inlevering van deze bon krijgt u een gratis Accu, Banden en ruitenwisser Controle.AUTOPROFIJT

Marterverjager met een 12V accuaansluiting en ultrasoon geluid!

 

Marters komen vrijwel in heel Nederland voor, ook in stedelijke gebieden. Ze vinden hun schuilplaats o.a. in uw auto, waar ze veel schade kunnen veroorzaken.

 

Aangezien ze nogal territoriaal zijn en hun geur achterlaten, keren ze met enige regelmaat terug onder de motorkap. Daar bijten ze met gemak slangen, kabels en isolatiemateriaal kapot. De oplossing om de beestjes te verjagen is eenvoudig, namelijk een klein apparaatje dat in uw auto wordt gebouwd.

 

Profiteer nu van deze actie… een marterverjager inclusief installatie voor maar €49,-.AUTOPROFIJT

Nu ruitenwissers van BOSCH en VALEO 20% korting!

 

(inclusief gratis montage!)AUTOPROFIJT

All season banden als alternatief!

In plaats van twee keer per jaar banden wisselen, zijn all season banden een goed alternatief waarmee u kosten bespaart. All season banden zijn een goede optie als er weinig kilometers worden gereden en/of met name in stedelijke gebieden. Advies nodig wat in uw situatie het best is? Vraag het ons! 🙂

 

Bandenwissel €79,-

  • Huidige set banden demonteren
  • Andere set banden monteren
  • Balanceren
  • Nieuwe ventielen
  • (m.u.v. runflat banden en banden vanaf 19 inch)

Wielenwissel €35,-

  • Complete set wielen (banden incl. velgen) wisselen
  • De band blijft op de velg, dus balanceren en nieuwe ventielen niet nodig


AUTOPROFIJT

Wat te doen met een lampje op uw dashboard?

Het dashboard van uw auto bevat allerlei lampjes. Een aantal van hen gaat bij het starten van de auto kort branden ter controle. Blijft een lampje branden of gaat er ineens eentje branden tijdens het rijden? Laat in dat geval uw auto uitlezen door een garage. De kleur geeft de ernst van de situatie aan.

 

Groen = Het systeem werkt correct en/of is uitgeschakeld.

Blauw = Het groot licht is ingeschakeld.

Oranje = Laat de auto spoedig nakijken door een garage. Geen acuut gevaar.

Rood = Stop onmiddellijk op een veilige plek, bel een garage of de pechhulp.

 

Overigens zijn niet alle lampjes alarmerend! Bij een groen lampje is er geen actie nodig. Zelfs bepaalde rode lampjes kunt u prima zelf ‘oplossen’, door bijvoorbeeld de handrem eraf te halen, de gordel vast te klikken of de deur te sluiten. Blijft het lampje desondanks branden, dan is er een storing en is er alsnog actie nodig.AUTOPROFIJT

Bespaar €100,- per jaar met de juiste bandenspanning!!

 

Of u nu veel of juist heel weinig rijdt, er loopt altijd lucht uit de banden. Met de juiste bandenspanning rijdt u veiliger, zuiniger, stiller en milieubewust.

 

Pomp ze daarom elke 2 maanden op! U bespaart wel zo’n €100,- per jaar!AUTOPROFIJT

Wist je dat olie…

… er in vele soorten is? Er zijn meer dan 45 verschillende soorten motorolie. Elk autotype vraagt om zijn eigen olie.

 

… zorgt voor een optimale prestatie van de aandrijving van de auto? Met voldoende en schone olie is het brandstofverbruik lager, maakt de motor minder lawaai, en verkleint het de kans op een kapotte motor.

 

… ook in een handige 1 liter fles is te verkrijgen? Advies is om die standaard in de auto te hebben liggen, in het geval je olie moet bijvullen. Vooral als je op vakantie gaat!

 

… niet de enige belangrijke vloeistof is? Onder de motorkap bevinden zich tal van functies waar je vaak geen weet van hebt. Daarnaast heb je mogelijk nog te maken met nieuwe technieken, zoals start-stop systemen, hybride aandrijvingen en turbo’s. Elke functie vraagt naar een specifieke oplossing.AUTOPROFIJT

VERPLICHT: JAARLIJKSE APK

 

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK? Dat weet u als u zes weken voor de vervaldatum bericht heeft gekregen van de RDW. Kies voor een vertrouwd adres bij een AutoProfijt-garage. Uw veiligheid en die van de inzittenden staan immers voorop.

 

De APK is een controle op het gebied van veiligheid en milieu. Ondanks dat uw auto bij een APK zorgvuldig wordt gecontroleerd, moet u de keurig niet verwarren met onderhoud van uw auto. Tijdens APK wordt er een rapport opgemaakt over de staat van uw auto. Met onderhoud worden er daadwerkelijk onderdelen vervangen en wordt de olie ververst.

 

Wij stunten niet met APK! U stunt toch ook niet met uw veiligheid? Vraag naar de eerlijke prijs van een APK.AUTOPROFIJT

ADVIES: PERIODIEK ONDERHOUD

 

‘Mijn auto is vorige maand nog voor de APK geweest, dus die kan er voorlopig weer tegenaan.’  Een uitspraak die we vaak horen en een gedachte die bij veel mensen leeft. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is echter wel degelijk iets anders dan onderhoud van uw auto. Waar regelmatig onderhoud uw auto in topconditie houdt, is de wettelijke APK niet meer dan een controle op het gebied van veiligheid en milieu.

 

APK is de minimale eis…

ONDERHOUD haalt het maximale uit uw auto. 

 

Regelmatig, vakkundig onderhoud houdt uw auto in topconditie!AUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!AUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.