NieuwsAUTOPROFIJT

LET OP!! Win je factuurbedrag terug!!

De garages van Autoprofijt hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

 

Daar doen we de komende tijd nog een schepje bovenop, want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 21 november 2020 en 31 januari 2021 bij een Autoprofijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

 

Actievoorwaarden: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vervolgens wordt hun het factuurbedrag per bank uitgekeerd. AutoProfijt mag je eenmalig een actie sturen.

 

#winnenwinnenwinnenAUTOPROFIJT

ACCU, de nr. 1 oorzaak van autopech!

 

Laat minstens één keer per jaar je accu preventief controleren, want zonder goedwerkende accu start je auto simpelweg niet.

 

Dat probleem doet zich met name voor bij lage temperaturen, want rond het vriespunt wordt de capaciteit van een accu aanzienlijk minder. Vooral na een hete zomer kunnen de temperatuurverschillen fataal zijn. Bovendien gaat een accu gemiddeld vier tot zes jaar mee. Weet jij hoelang het inmiddels is geleden dat de accu in je auto is vervangen?

 

Laat daarom je accu gratis controleren bij een AutoProfijt-garage!

 

#accu #nr1autopechAUTOPROFIJT

Zodra de temperatuur gemiddeld onder de 7 graden Celsius zakt, is het advies om winterbanden onder de auto te zetten. Maar waarom is dat zo belangrijk zul je je afvragen. De voornaamste verschillen tussen zomer- en winterbanden zijn als volgt.

Profiel: Een duidelijk zichtbaar verschil tussen zomer- en winterbanden zijn de inkepingen, oftewel het profiel. Het profiel van winterbanden is zo gevormd dat het gemakkelijk water, vuil en sneeuw afvoert. Bovendien zorgt het voor meer contactpunten met het wegdek voor optimaal grip.

Rubber: Het type rubber van een winterband is aanzienlijk zachter en flexibeler dan het rubber van een zomerband, waardoor het bij lage temperaturen meer grip en trekkracht biedt.

Remweg: Bij 5 graden Celsius en een snelheid van 100 km/u op een nat wegdek sta je met winterbanden zo’n 4 meter eerder stil dan met zomerbanden. Bij sneeuw en een snelheid van 50 km/u sta je zelfs 28 meter eerder stil!!

Geluid: Winterbanden produceren in de winter minder geluid in de auto dan zomerbanden, omdat zomerbanden relatief hard worden bij lage temperaturen.AUTOPROFIJT

CONTROLE, controle van verlichting!

 

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen.

 

De testapparatuur van AutoProfijt-garages voldoet aan alle wettelijke eisen. Het meet uiterst nauwkeurig de felheid en afstelling van je verlichting, waardoor je andere weggebruikers niet hinderlijk in de ogen schijnt.

 

Maak een afspraak om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen!

 

#controlevanverlichting #veiligheidAUTOPROFIJT

DROGE, schone en streeploze ruiten!

De herfst zorgt vaak voor verminderd zicht tijdens het autorijden. De laagstaande zon, vieze ruiten en extreem weer maken dat je extra oplettend moet zijn.

 

Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geven. Daarnaast is een goed werkende verlichting van levensbelang nu de dagen steeds korter worden. Rijd veilig met optimaal zicht!

 

#ruitenwissers #goedzicht #veiligheidAUTOPROFIJT

AIRCO, juist in de winter belangrijk!

Een airco zorgt voor koele lucht in de lente en de zomer, maar ook in de herfst en winter is een goed werkende airco in je auto erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat beslagen ruiten snel droog zijn. Dan kun jij snel en veilig op pad.

Het gebruik van de airco betekent niet dat je in een koude auto moet zitten om met schone ruiten te kunnen rijden. Je kunt gewoon tegelijk de verwarming aanzetten. De airco onttrekt het vocht uit het lucht.

Het blijven gebruik van je airco in de winter komt ook de levensduur ten goede, want dit voorkomt lekkages. Daarbij is het belangrijk dat je het aircosysteem minstens één keer per jaar laat onderhouden en reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd en is de lucht in je auto weer schoon en fris.

 

Profiteer nu van deze ‘coole actie’ en laat uw aircosysteem bijvullen voor maar €99,-AUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!AUTOPROFIJT

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel degelijk iets anders dan onderhoud van je auto. Waar regelmatig onderhoud je auto in topconditie houdt, is de wettelijke APK niet meer dan controle op het gebied van veiligheid en milieu. APK is de minimale eis; onderhoud haalt het maximale uit je auto. Advies is dus om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

 

#veiligheidbovenal #APK #onderhoudAUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.