NieuwsAUTOPROFIJT

Op vakantie? Een goede voorbereiding is alles!

 

Mag je ein-de-lijk weer uitzien naar een welverdiende vakantie? Zorg er dan voor dat je auto er ook helemaal klaar voor is. Want de meeste pechgevallen tijdens vakantie kunnen worden voorkomen. Plan op tijd een grondige onderhoudsbeurt in! Dan ga je een stuk zekerder op reis!

 

Lees hieronder al onze tips en tricks om voorbereid en zorgeloos op vakantie te gaan!AUTOPROFIJT

Bescherm de natuur en win het volledige factuurbedrag terug!

 

Momenteel staat alles in het teken van klimaatverandering. Zo zien we het aantal (deels) elektrisch aangedreven auto’s op de weg in rap tempo toenemen. Toch is een groot aantal automobilisten (nog) niet toe aan deze stap, wat vooral is te wijten aan de dure aanschaf. AutoProfijt wil graag op een andere manier iets terug doen voor de natuur. Wij willen namelijk jouw CO2-uitstoot compenseren door bomen te planten. De organisatie waarmee wij samenwerken zet zich in bij duurzame projecten, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld!

 

Is jouw auto tussen 25 juni en 31 augustus 2022 bij een AutoProfijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur te uploaden op www.autoprofijt.nl/factuur.Wij tellen alle facturen bij elkaar op en laten bij elke €1000,- een boom planten. Zo profiteer jij van vakkundig onderhoud en maken we samen de wereld een beetje groener. Daarbij wordt één van de ingezonden facturen volledig vergoed!!AUTOPROFIJT

AUTOKIDS!

 

In het nieuwe krantje van AutoProfijt is een pagina gewijt aan de kids!

Vol met leuke spelletjes voor onderweg!

 

Heeft u het krantje niet thuis gekregen? Kom dan snel bij ons langs en haal uw krantje op!AUTOPROFIJT

Hou je hoofd koel met een airco die werkt!

 

CHECK DEZE AANBIEDING:

AIRCOSYSTEEM VULLEN DEZE ZOMER SLECHTS €99,-

(opnieuw vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel R134A, max. 400 gram)

 

Het aircosysteem van je auto verliest gemiddeld 10% vulling per jaar. Geen zorgen, je systeem is niet per se lek! Het komt met name door verdamping. Daardoor gaat de koelcapaciteit achteruit en duurt het bij warme dagen steeds langer voordat het in je auto de gewenste temperatuur is. Dit zorgt ook voor een hoger brandstofverbruik. Doe je er niets aan, dan gaat de airco uiteindelijke stuk en reparatie is niet goedkoop!

 

Oplossing: eens per twee jaar je aircosysteem laten bijvullen.AUTOPROFIJT

Zorgeloos op reis met een vakantiecheck!

 

Met een vakantiecheck wordt je auto gecontroleerd op meer dan 30 punten, waaronder het niveau van de vloeistoffen, het profiel van de banden en – héél belangrijk! – de remmen.

 

Combineer een vakantiecheck met een airco servicebeurt en je hoeft alleen je koffer nog maar in te pakken!AUTOPROFIJT

Bandenservice voorkomt problemen! 

 

Een lekke band is één van de meest voorkomende pechgevallen tijdens vakantie. In de meeste gevallen had pech voorkomen kunnen worden. Denk aan onvoldoende profiel, verkeerde bandenspanning of scheurtjes in de wangen van de band. Vergeet ook niet dat de auto veel zwaarder beladen is en een lange weg moet afleggen. Wij weten waar wij op moeten letten! Bandencontrole is uiteraard ook onderdeel van de ‘vakantiecheck’.AUTOPROFIJT

Grip op de weg én op je portemonnee!

 

Vervang uw winterbanden op tijd door zomerbanden. Te lang doorrijden met winterbanden kost onnodig veel brandstof en uw banden slijten daarbij ook nog eens sneller!

 

Bent u toe aan nieuwe banden? Let dan bij aanschaf op het label van de foto. Wij adviseren u hier graag over!AUTOPROFIJT

Bespaar €100,- per jaar met de juiste bandenspanning!!

 

Of u nu veel of juist heel weinig rijdt, er loopt altijd lucht uit de banden. Met de juiste bandenspanning rijdt u veiliger, zuiniger, stiller en milieubewust.

 

Pomp ze daarom elke 2 maanden op! U bespaart wel zo’n €100,- per jaar!AUTOPROFIJT

Wist je dat olie…

… er in vele soorten is? Er zijn meer dan 45 verschillende soorten motorolie. Elk autotype vraagt om zijn eigen olie.

 

… zorgt voor een optimale prestatie van de aandrijving van de auto? Met voldoende en schone olie is het brandstofverbruik lager, maakt de motor minder lawaai, en verkleint het de kans op een kapotte motor.

 

… ook in een handige 1 liter fles is te verkrijgen? Advies is om die standaard in de auto te hebben liggen, in het geval je olie moet bijvullen. Vooral als je op vakantie gaat!

 

… niet de enige belangrijke vloeistof is? Onder de motorkap bevinden zich tal van functies waar je vaak geen weet van hebt. Daarnaast heb je mogelijk nog te maken met nieuwe technieken, zoals start-stop systemen, hybride aandrijvingen en turbo’s. Elke functie vraagt naar een specifieke oplossing.AUTOPROFIJT

VERPLICHT: JAARLIJKSE APK

 

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK? Dat weet u als u zes weken voor de vervaldatum bericht heeft gekregen van de RDW. Kies voor een vertrouwd adres bij een AutoProfijt-garage. Uw veiligheid en die van de inzittenden staan immers voorop.

 

De APK is een controle op het gebied van veiligheid en milieu. Ondanks dat uw auto bij een APK zorgvuldig wordt gecontroleerd, moet u de keurig niet verwarren met onderhoud van uw auto. Tijdens APK wordt er een rapport opgemaakt over de staat van uw auto. Met onderhoud worden er daadwerkelijk onderdelen vervangen en wordt de olie ververst.

 

Wij stunten niet met APK! U stunt toch ook niet met uw veiligheid? Vraag naar de eerlijke prijs van een APK.AUTOPROFIJT

ADVIES: PERIODIEK ONDERHOUD

 

Steeds meer mensen laten alleen de verplichte APK uitvoeren, waar ze dat voorheen combineerden met een onderhoudsbeurt. ‘Logisch’, zult u denken, de auto heeft toch veel minder gereden afgelopen jaar. Maar vergis u niet, ook een auto die sporadisch wordt gebruikt en alleen voor korte ritjes, heeft even goed vakkundig onderhoud nodig. De accu verliest vermogen, remmen kunnen vast komen te zitten, de olie raakt vervuild en de banden vlakken af bij langdurige stilstand. Voorkomen is beter dan genezen, dus met onderhoud voorkomt u dure reparaties.

 

Regelmatig, vakkundig onderhoud houdt uw auto in topconditie!AUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!AUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.