Nieuws

WINACTIE VIA FACEBOOK!

U maakt niet alleen kans op dit schoonmaakpakket, maar óók op een jaar lang gratis stalling van uw banden, én een gratis APK-keuring!!!
–> Een driedelige prijs!!

 

De grote vraag.. wat moet u doen om kans te maken?
– Ga allereerst naar onze Facebookpagina www.facebook.com/garageborst
– Zie het allereerste bericht met deze winactie
– Like het bericht
– Deel het bericht openbaar
– En like onze Facebookpagina! 

 

Bij *400* likes van onze Facebookpagina verloten wij deze prachtige prijs!AUTOPROFIJT

LET OP!! Win nu je factuurbedrag terug!!

De garages van Autoprofijt hebben het doel om élke klant met een goed gevoel te zien wegrijden. Dat streven wij na door onze persoonlijke service en gebruik te maken van enkel en alleen kwaliteitsonderdelen.

 

Daar doen we de komende tijd nog een schepje bovenop, want mogelijk win jij het factuurbedrag terug. Is jouw auto tussen 3 oktober en 20 november 2020 bij een Autoprofijt-garage geweest voor onderhoud, reparatie of APK? Dan is het enige dat je hoeft te doen je factuur uploaden op: www.autoprofijt.nl/factuur

 

Actievoorwaarden: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vervolgens wordt hun het factuurbedrag per bank uitgekeerd. AutoProfijt mag je eenmalig een actie sturen.

 

#winnenwinnenwinnenAUTOPROFIJT

ACCU, de nr. 1 oorzaak van autopech!

DE A VAN HET AUTO ABC VAN DE HERFST.

 

Laat minstens één keer per jaar je accu preventief controleren, want zonder goedwerkende accu start je auto simpelweg niet.

 

Dat probleem doet zich met name voor bij lage temperaturen, want onder het vriespunt vermindert de capaciteit van een accu drastisch. Vooral na zo’n hete zomer zijn de temperatuurverschillen funest. Bovendien gaat een accu gemiddeld vier tot zes jaar mee. Weet jij hoelang het inmiddels is geleden dat de accu in je auto is vervangen? Vast niet.

 

Laat daarom je accu gratis controleren bij een AutoProfijt-garage!

 

#accu #nr1autopechAUTOPROFIJT

BANDEN, tijd voor winterbanden!

DE B VAN HET AUTO ABC VAN DE HERFST.

 

In de maanden oktober en november is het normaal gesproken tijd om de winterbanden op je auto te zetten. Stelregel is dat te doen zodra de temperatuur gemiddeld onder de 7 graden Celsius zakt.

Dan gaan de prestaties van een zomerband namelijk aanzienlijk achteruit. Terwijl een winterband wel elastisch blijft, zelfs onder het vriespunt. Daarnaast hebben winterbanden een zichtbaar ander profiel, dat sneeuw en modder veel makkelijker afvoert. Winterbanden bieden dus meer grip en veiligheid bij lagere temperaturen en winterse omstandigheden.

 

Tijd voor een banden- of wielenwissel dus!! 🙂

 

#veiligheidbovenal #hetistijd #tijdvoorwinterbandenAUTOPROFIJT

CONTROLE, controle van verlichting!

DE C VAN HET AUTO ABC VAN DE HERFST.

 

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen.

 

De testapparatuur van AutoProfijt-garages voldoet aan alle wettelijke eisen. Het meet uiterst nauwkeurig de felheid en afstelling van je verlichting, waardoor je andere weggebruikers niet hinderlijk in de ogen schijnt.

 

Maak een afspraak om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen!

 

#controlevanverlichting #veiligheidAUTOPROFIJT

DROGE, schone en streeploze ruiten!

De herfst zorgt vaak voor verminderd zicht tijdens het autorijden. De laagstaande zon, vieze ruiten en extreem weer maken dat je extra oplettend moet zijn.

 

Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geven. Daarnaast is een goed werkende verlichting van levensbelang nu de dagen steeds korter worden. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie.

 

#ruitenwissers #goedzicht #veiligheidAUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!

 

Bij aankoop van 4 (landsail) banden ontvangt u een kraslot t.w.v. €5,-.

 

Deze actie is geldig t/m 15 november 2020.AUTOPROFIJT

Hou je hoofd koel, OOK tijdens de koudere dagen. Wist u dat uw airco namelijk van belang is tijdens de herfst? Wanneer u last heeft van veel vocht op uw ruiten zorgt uw airco voor verdamping en dus beter zicht.

 

Laat eens per twee jaar uw aircosysteem bijvullen voor het beste resultaat. Maak nu een afspraak!AUTOPROFIJT

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel degelijk iets anders dan onderhoud van je auto. Waar regelmatig onderhoud je auto in topconditie houdt, is de wettelijke APK niet meer dan controle op het gebied van veiligheid en milieu. APK is de minimale eis; onderhoud haalt het maximale uit je auto. Advies is dus om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

 

#veiligheidbovenal #APK #onderhoudAUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.