NieuwsAUTOPROFIJT

WIN DEZE GAVE KINDER-LAMBORGHINI!

 

Wat moet je doen?

Heel simpel. Maak een foto of filmpje waarop je laat zien hoe graag jij (of je kind) deze kinderauto wil winnen. Hoe gekker, hoe beter. Enige voorwaarde is dat dit krantje of een AutoProfijt-garage ( WIJ DUS ūüôā ) op de foto te zien is. Na de actieperiode, in de week van 29 november, wordt √©√©n kinderauto aan iemand verloot die het volgende heeft gedaan:

  1. Volg AutoProfijt op Facebook en/of Instagram
  2. Plaats je foto of filmpje op je tijdlijn en tag AutoProfijt


AUTOPROFIJT

HET ABC VAN AUTO-ONDERHOUD IN DE HERFST 

A: ACCU de nr. 1 oorzaak van autopech!

 

Laat minstens één keer per jaar je accu preventief controleren, want zonder goedwerkende accu start je auto simpelweg niet.

 

Dat probleem doet zich met name voor bij lage temperaturen, want onder het vriespunt vermindert de capaciteit van een accu drastisch. Bovendien gaat een accu gemiddeld vier tot zes jaar mee. Weet jij hoelang het inmiddels is geleden dat de accu in je auto is vervangen? Vast niet. Laat daarom je accu gratis controleren bij een AutoProfijt-garage.AUTOPROFIJT

HET ABC VAN AUTO-ONDERHOUD IN DE HERFST 

B: BANDEN (winter)tijd voor meer grip en veiligheid!

In de maanden oktober en november is het normaal gesproken tijd om de winterbanden op je auto te zetten. Stelregel is dat te doen zodra de temperatuur gemiddeld onder de 7 graden Celsius zakt.

Dan gaan de prestaties van een zomerband namelijk aanzienlijk achteruit. Terwijl een winterband wel elastisch blijft, zelfs onder het vriespunt. Daarnaast hebben winterbanden een zichtbaar ander profiel, dat sneeuw en modder  veel makkelijker afvoert. Winterbanden bieden dus meer grip en veiligheid bij lagere temperaturen en winterse omstandigheden. Tijd voor een banden- of wielenwissel dus.

 

Bandenwissel: huidige set banden demonteren, andere set banden monteren, balanceren, nieuwe ventielen. (muv runflat banden en banden vanaf 19 inch)

Wielenwissel: complete set wielen (banden incl. velgen) wisselen, de band blijft op de velg dus balanceren en nieuwe ventielen niet nodig.AUTOPROFIJT

HET ABC VAN AUTO-ONDERHOUD IN DE HERFST 

C: CONTROLE van verlichting

 

De laatste jaren worden we in het verkeer steeds vaker verblind door tegenliggers. Dat komt met name door moderne koplampen met led- of xenonverlichting. De koplamptestapparatuur van APK-keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen.

 

De testapparatuur van AutoProfijt-garages voldoet aan alle wettelijke eisen. Het meet uiterst nauwkeurig de felheid en afstelling van je verlichting, waardoor je andere weggebruikers niet hinderlijk in de ogen schijnt. Maak een afspraak om jouw verlichting volgens de nieuwe norm af te stellen!AUTOPROFIJT

HET ABC(D) VAN AUTO-ONDERHOUD IN DE HERFST 

D: DROGE en streeplozen ruiten

 

De herfst zorgt vaak voor verminderd zicht tijdens het autorijden. De laagstaande zon, vieze ruiten en extreem weer maken dat je extra oplettend moet zijn.

 

Juist in deze periode is het van groot belang dat je ruitenwissers een streeploos resultaat geven. Daarnaast is een goedwerkende verlichting van levensbelang, nu de dagen steeds korter worden. Rijd veilig met optimaal zicht en profiteer van deze actie:

 

Bij ruitenwissers van Bosch en Valeo:
–¬†gratis¬†montage
–¬†gratis ruitensproeiervloeistof bijvullen (max. 1 l)
–¬†gratis¬†verlichtingcontroleAUTOPROFIJT

Gebruik de juiste olie!

 

Gebruikt u de door de autofabrikant voorgeschreven motorolie en vloeistoffen? Zo niet: dan verliest uw auto de garantie en loopt hij ook direct risico op extra slijtage en schade. Daarnaast rijdt u gelijk minder zuinig en dat is minder vriendelijk voor uw portemonnee en het milieu. Allemaal niet nodig.

 

Wij kunnen als AutoProfijt-garage u voorzien van de oli√ęn en vloeistoffen die speciaal gemaakt zijn voor het onderhoud van uw auto. Al onze producten voldoen 100% aan de specificaties van uw merk en modeltype, dus zijn altijd goedgekeurd door uw eigen automerk.

 

In onze winkel staat overigens een handige tablet, waarmee u door middel van uw kenteken meteen ziet welke vloeistoffen toebehoren tot uw auto! Makkelijker kunnen we het niet maken.

Tip: zorg dat u altijd een liter olie bij u heeft!AUTOPROFIJT

VERPLICHT: JAARLIJKSE APK

 

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK? Dat weet u als u zes weken voor de vervaldatum bericht heeft gekregen van de RDW. Kies voor een vertrouwd adres bij een AutoProfijt-garage. Uw veiligheid en die van de inzittenden staan immers voorop.

 

De APK is een controle op het gebied van veiligheid en milieu. Ondanks dat uw auto bij een APK zorgvuldig wordt gecontroleerd, moet u de keurig niet verwarren met onderhoud van uw auto. Tijdens APK wordt er een rapport opgemaakt over de staat van uw auto. Met onderhoud worden er daadwerkelijk onderdelen vervangen en wordt de olie ververst.

 

Wij stunten niet met APK! U stunt toch ook niet met uw veiligheid? Vraag naar de eerlijke prijs van een APK.AUTOPROFIJT

ADVIES: PERIODIEK ONDERHOUD

 

Steeds meer mensen laten alleen de verplichte APK uitvoeren, waar ze dat voorheen combineerden met een onderhoudsbeurt. ‘Logisch’, zult u denken, de auto heeft toch veel minder gereden afgelopen jaar. Maar vergis u niet, ook een auto die sporadisch wordt gebruikt en alleen voor korte ritjes, heeft even goed vakkundig onderhoud nodig. De accu verliest vermogen, remmen kunnen vast komen te zitten, de olie raakt vervuild en de banden vlakken af bij langdurige stilstand. Voorkomen is beter dan genezen, dus met onderhoud voorkomt u dure reparaties.

 

Regelmatig, vakkundig onderhoud houdt uw auto in topconditie!AUTOPROFIJT

LANDSAIL TYRES.

De band met premium eigenschappen!AUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

Vertrouwd: Altijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. Onderhoud: Van APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.