AUTOPROFIJT


Wist u dat uw airco gemiddeld 10% vulling per jaar verliest? Dit komt met name door verdamping. Daardoor gaat de koelcapaciteit achteruit en duurt het bij warme dagen steeds langer voordat het in je auto de gewenste temperatuur is. Dit zorgt ook weer voor een hoger brandstofverbruik.

Doet u hier niets aan, dan zal de airco uiteindelijk stuk gaan. Een dergelijk reparatie is niet goedkoop.

Gelukkig is er een simpele oplossing: eens per twee jaar uw aircosysteem laten bijvullen. Maak nu een afspraak!

AUTOPROFIJT


Momenteel wordt er veel buiten gesport. Hoewel het buiten sporten heerlijk is, is het minder voor uw auto. Doordat iedereen thuis moet douchen, stapt iedereen bezweet in de auto.

 

Echt fris is dit niet en kan een onaangename geur in de auto creëren. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid op de verdamper en in de leidingen van de airco.

 

Wij kunnen u helpen door middel van een frisse luchtbehandeling. Het zorgt voor langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. Verkrijgbaar in verschillende geuren.

AUTOPROFIJT


Heeft u ook zo’n last van hooikoorts???? De pollen vliegen behoorlijk door de lucht.

 

In bijna elke auto zit een interieurfilter, ook wel pollenfilter genoemd. Het filtert onder andere de pollen, voordat de buitenlucht je auto binnen stroomt. Mits je de filter regelmatig laat vervangen!

 

Voor onze klanten met hooikoorts let op: Een vuil filter betekent extra niezen!

 

Kom gezellig langs of bel voor meer informatie en vraag naar onze acties!

AUTOPROFIJT


Langzaam mogen we ons normale leven weer oppakken. Dat betekent ook dat we de auto weer meer gaan gebruiken. Tijdig onderhoud is daarom zeer belangrijk, zeker omdat deze een tijdje stil heeft gestaan.

 

Wij helpen u graag! Wij checken of uw auto zomerklaar is. Waar controleren wij op?

  • Airco
  • Accu
  • Banden
  • Lampjes
  • Ruitenwissers
  • Vloeistoffen

WIJ BESTAAN 50 JAAR!!!


Op 1 april hebben wij ons 50-jarig bestaan gehaald! Wat zijn wij trots op deze prestatie!

 

Uiteraard vraagt dit om een feestje en hebben wij het even heel klein met elkaar gevierd met slingers, taart en gekke aankleding.

 

Zodra het coronavirus onder controle is, zullen wij ook voor onze lieve klanten ons jubileum nog vieren. Stay tuned, hierover volgt meer info.

Maar voor nu: Stay safe!

 

#raretijd #samenstaanwesterk #tochtaartomhettevieren

AUTOPROFIJT

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wel degelijk iets anders dan onderhoud van je auto.

Waar regelmatig onderhoud je auto in topconditie houdt, is de wettelijke APK niet meer dan controle op het gebied van veiligheid en milieu.

APK is de minimale eis; onderhoud haalt het maximale uit je auto. Advies is dus om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

 

#veiligheidbovenal #APK #onderhoud


AUTOPROFIJT

Laat minstens één keer per jaar uw accu preventief controleren! Zonder goedwerkende accu start uw auto niet…

 

Een accu gaat gemiddeld vier tot zes jaar mee. Weet u hoelang het inmiddels geleden is dat de accu in uw auto is vervangen????

 

#accucontrole #niemandwiltstilstaan


AUTOPROFIJT

Wij zijn trotse partners van Autoprofijt! Zoals zij zeggen: 7x Profijt, namelijk…

VertrouwdAltijd een Autoprofijt garage bij u in de buurt, met een monteur die u kent. Helder: Geen verrassingen achteraf. Ontdekt de monteur meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren. Voordelig: Uw Autoprofijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen. Vakkundig: De deskundige monteurs van Autoprofijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties. Kwaliteit: Bij Autoprofijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. OnderhoudVan APK tot Zomer-/Winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de Autoprofijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden. Service: Autoprofijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.


AUTOPROFIJT

Autoprofijt is trotse sponsor van Stichting Opkikker.

 

Stichting Opkikker is een organisatie die een dag vol ontspanning en plezier organiseert voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Niet alleen het kind, maar álle gezinsleden worden een dag lang in het zonnetje gezet om de zinnen te verzetten.

 

#ketenvankracht


NIEUWE WETGEVING E10 BENZINE


Wij krijgen momenteel veel vragen over de brandstof.

Mag ik wel of geen E10 tanken?

Check via deze link welke brandstof u mag tanken voor uw auto:
https://www.e10check.nl

______________________________________________________

Deze nieuwe wetgeving heeft ook invloed op onze Mengsmeringpomp…
Aangezien de Euro 95 benzine verplicht naar E10 is gegaan, is onze Mengsmeringpomp helaas afgesloten… Brommers en scooters kunnen hier namelijk niet op rijden! Wat nu…? Zelf mengen maar! In onze shop kunt u terecht voor jerrycans (5/10/20 liter) en 2-takt olie. Deze 2-takt olie kunt u mengen met de Excellium benzine (E5).?

 

#nieuwewetgeving #mengenmaar

WINACTIE VIA FACEBOOK!

U maakt niet alleen kans op dit schoonmaakpakket, maar óók op een jaar lang gratis stalling van uw banden, én een gratis APK-keuring!!!
–> Een driedelige prijs!!

 

De grote vraag.. wat moet u doen om kans te maken?
– Ga allereerst naar onze Facebookpagina www.facebook.com/garageborst
– Zie het allereerste bericht met deze winactie
– Like het bericht
– Deel het bericht openbaar
– En like onze Facebookpagina! 

 

Bij *500* likes van onze Facebookpagina verloten wij deze prachtige prijs!