Over ons

OVER ONS BEDRIJF

Ons bedrijf bestaat al 50 jaar! Op 1 April 1970 zijn wij gestart in Noordwijk. Op 27 november 1974 is het bedrijf verhuisd naar Sassenheim. In deze 50 jaar hebben wij voor onze klanten de tijd genomen en inzet getoond om hun auto voor 100% te servicen. Bovendien hebben wij altijd een ruime hoeveelheid aanbiedingen die alle jaren erg op prijs worden gesteld. Ook hebben wij een speciale klantenkring opgesteld waar wij veel waarde aan hechten. Ons kent ons en dat vinden wij als klein bedrijf een belangrijk begrip. Deze klantenkring breiden wij iedere dag met veel zorg en liefde uit.

OVER ONS BEDRIJF

Op 1 april 2020 hebben wij ons 50-jarig bestaan gehaald! Wat zijn wij trots op deze prestatie! Uiteraard vraagt dit om een feestje en hebben wij het heel klein met elkaar gevierd met slingers, taart en gekke aankleding (zie foto). Zodra het coronavirus onder controle is, zullen wij ook voor onze lieve klanten ons jubileum nog vieren. Stay tuned, hierover volgt meer info.

 

Maar voor nu: Stay safe!

 

#raretijd #samenstaanwesterk

OVER ONS TEAM

Ons team bestaat uit 3 monteurs (Paul, Collin en Robin) en 4 kassières (Ageeth, Monique, Tessa en Ilona). Het is bij ons altijd lachen, gieren, brullen… met uiteraard een professionele houding! Wij vinden een goede sfeer met elkaar en met onze klantenkring erg belangrijk. Wij ontvangen u altijd graag met een lach en zeggen u vriendelijk gedag!

OVER ONS TEAM

Even voorstellen!!!
Dit is onze nieuwe collega Collin! Top monteur en keurmeester!
Welkom Collin!
Wij hopen op een goede, leuke, gezellige en lange samenwerking!

OVER ONS TEAM

Onze opvolger is ook al begonnen!

Dit is onze kleine Aiden.

Inmiddels 3 jaar en nu al helemaal onder de indruk van het vak.

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen…


De oprichter Arie Borst

De oprichter van dit prachtige bedrijf, Arie Borst, heeft 24-02-2020 zijn ogen voorgoed moeten sluiten.

Hij heeft altijd hart en ziel in het bedrijf gestoken, tot aan het einde aan toe.

Wij zullen hem nooit vergeten en heel erg gaan missen.

Uit het oog, maar nooit uit het hart❤️.


Onze trouwe monteur Han

Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat Han op 08-05-2021 is overleden.

Han is 30 jaar bij ons in trouwe dienst geweest. We kunnen niet anders zeggen dan dat Han onderdeel van de familie is geworden, een goede vriend en (zoals wij hem noemden) bonus-opa.

We gaan Han vreselijk missen ❤️.