Werkplaats

WERKPLAATS

In onze werkplaats bieden wij u verschillende faciliteiten aan. Wielen en banden, accuservice, APK (algemene periodieke keuring), aircoservice, onderhoudsbeurten, storingsdiagnoses, schade, tevens onderhoud aan motorfietsen en buitenboordmotoren, oftewel u kunt voor alles bij ons terecht!

 

Neem hieronder een kijkje in onze garage. 🙂

APK/REMMENTEST

In eerste instantie doen wij uiteraard aan APK’s, ook wel Algemene Periodieke Keuringen. Een APK mag alleen worden uitgevoerd door APK-keurmeesters. Wij hebben binnen onze garage meerdere APK-keurmeesters. Bij een APK wordt gekeken of een personenwagen of bestelbus aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de verkeersveiligheid met betrekking tot de remmen. De remmen testen wij op onze gecertificeerde rollenbank.

APK/VIERGAS- OF ROETMETING

Bovendien wordt bij een APK gekeken naar de uitstoot van uitlaatgassen, dit met betrekking tot het milieu.

 

Is het bouwjaar van uw auto voor 2006? Dan is het sowieso verplicht om een viergas- of roetmeting uit te voeren! Deze uitstoot metingen worden uitgevoerd door middel van een testkast (zie foto).

APK/MOTORMANAGEMENT UITLEZEN

Komt uw auto uit het jaar 2006 of later? Dan is het bij de APK verplicht om het motormanagement uit te lezen. Wanneer er tijdens het uitlezen een fout zit in het motormanagement is het ook verplicht om een roetmeting (diesel) of viergasmeting (benzine) uit te voeren. Evenals voor hybride voertuigen.

 

Wij beschikken uiteraard ook over de apparatuur om het motormanagement uit te lezen!

APK/VERLICHTING

Bij de verkeersveiligheid (een onderdeel van de APK) hoort ook de controle van de verlichting. Zijn er lampjes kapot? Dan komt het voertuig niet door de keuring heen en is deze dus afgekeurd. Uiteraard zullen wij voor vervanging van de lampjes zorgen, zodat uw auto op dit onderdeel niet zal worden afgekeurd!

APK/KOPLAMPEN STELLEN

Een controle van de koplampafstelling is ook een onderdeel van de APK.

 

Wist u dat er sinds 1 januari 2021 nieuwe normen zijn gesteld aan de koplamptestapparatuur?

 

Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur met betrekking tot het stellen van de koplampen!

APK/BRUG

Onze APK’s worden uitgevoerd op een gecertificeerde keurbrug!

APK/BANDEN

Uiteraard hoort een controle van de banden ook bij de APK!

 

Banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Menig persoon heeft geen idee of de banden nog ultieme veiligheid kunnen bieden. Laat dit ook buiten uw APK om regelmatig controleren! Wij bieden u alle merken banden aan tegen scherpe prijzen. Hiertoe behoren zomer-, winter- en all season banden.

ZOMER-/WINTERBANDEN

Wissel in de zomer/winter altijd uw banden naar zomer-/winterbanden! Dit zorgt voor ultieme veiligheid! Niets is zo veranderlijk als het weer. Maak op tijd een afspraak bij ons in de werkplaats.

Geen zin meer in bandenwissel? Heeft u All Season banden wel eens overwogen? Nooit meer banden wisselen. Meer informatie? Kom gezellig langs of bel ons.

BANDENOPSLAG

U kunt bij ons tevens uw zomer- / winterbanden stallen. Dat scheelt een hoop gesjouw vindt u niet?

 

Stalling voor 35 euro exclusief btw.

BANDENWISSEL

Voor bandenwissels beschikken wij over diverse apparatuur en uiteraard mankracht!!

WIELEN BALANCEREN

Van verkoop van banden tot aan de wissel. Hierbij balanceren wij de wielen met onze professionele apparatuur.

ONDERHOUDSBEURT (KLEIN/GROOT)

Combineer uw APK met een grote onderhoudsbeurt, dan krijgt u de APK gratis! Deze bieden wij u aan voor slechts €450,-. Hierbij zit een controle van de remmen, banden(spanning) en verlichting. Wordt de olie, het oliefilter, het luchtfilter, het interieurfilter, de bougies (4 cilinder) en de wisserbladen aan de voorzijde vervangen. En tot slot worden alle draaiende delen gesmeerd. Kortom een complete check-up van uw auto!

 

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een kleine onderhoudsbeurt. Deze prijs varieert per auto, gemiddeld vanaf €220,- (ex. APK). Hierbij wordt de olie en het oliefilter vervangen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid/soort olie.

OLIE VERVERSEN

De olie wordt dus bij een kleine en grote beurt altijd ververst, na het vervangen van de oliefilter. In onze garage gebruiken wij alleen olie van MPM. Deze olie verkopen wij ook in de shop.

SPROEIERVULLING BIJVULLEN

Bovendien wordt de ruitensproeiervulling bij een kleine én grote beurt bijgevuld. Afhankelijk van het seizoen wordt hierbij gebruik gemaakt van zomer- of wintervulling.

ACCU TESTEN

Merkt één van onze monteurs (bijvoorbeeld bij het naar binnenrijden van de auto) dat de accu niet helemaal lekker aanslaat o.i.d. dan zullen wij waarschijnlijk even een accucheck doen.

 

U kunt uiteraard altijd een accutest door ons laten uitvoeren. Wij beschikken hierbij over de juiste testapparatuur!

 

Bij twijfels, testen maar!

AIRCO

Werkt uw airco wel optimaal? Naast het testen van uw accu, kunt u ook uw airco bij ons laten testen. Onze apparatuur kunt ervoor zorgen dat uw airco weer optimaal zal functioneren. Laat tevens uw aircosysteem reinigen en pollenfilter vervangen voor het beste resultaat.

 

Wij beschikken over 2 aircoapparaten geschikt voor: R134A & R1234YF.

SCOOTERONDERHOUD

Naast onderhoud aan auto’s… doen wij ook onderhoud aan scooters!

 

Van alle markten thuis!

HET BESTE GEREEDSCHAP

In onze garage beschikken wij niet alleen over de beste apparatuur, maar ook het beste gereedschap!

 

Wij vinden het erg belangrijk dat het werk *vakkundig en goed* gebeurd!

GEIN IN DE TENT

En vergeet niet… bij ons in de werkplaats is het naast vakkundig en goed werken…

 

altijd gein! 🙂

TEAMWORK

Gein in combinatie met het beste team work!

 

Wij kennen geen baas zegt ‘de baas’. Wij zijn één team!

BOVAG-LID

Wist u dat wij al 50 jaar BOVAG-lid zijn?

 

En daar zijn wij trots op!!!

AUTOPROFIJT

Wij zijn lid van Autoprofijt. Autoprofijt biedt regelmatig nieuwe acties, ga naar de site www.autoprofijt.nl. Of klik hier om direct naar de site te gaan.

 

Wist u dat u ons ook kunt vinden via de website van Autoprofijt? Klik hier. 

 

Autoprofijt voor voordelig en vakkundig auto-onderhoud.

MULTICHIP

Komt u met uw auto net wat vermogen te kort? Hangt er regelmatig een zware aanhanger achter de auto? Heeft u vaak een volle bestelbus?

Dan is de Multichip een ideale oplossing! Het is de manier om de prestaties van de auto te verbeteren zonder de originele software te overschrijven. De Multichip wordt aangesloten op de OBD2 aansluiting, die bijna alle auto’s van na het jaar 2000 hebben. Zodra de chip wordt verwijderd, is de auto in de originele staat en u kunt de Multichip meenemen naar een andere auto!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.