Werkplaats

Werkplaats

In onze werkplaats bieden wij u verschillende faciliteiten aan. Wielen en banden, accuservice, APK (algemene periodieke keuring), aircoservice, onderhoudsbeurten, storingsdiagnoses, schade, tevens onderhoud aan motorfietsen en buitenboordmotoren, oftewel u kunt voor alles bij ons terecht!

MULTICHIP

Komt u met uw auto net wat vermogen te kort? Hangt er regelmatig een zware aanhanger achter de auto? Heeft u vaak een volle bestelbus?

Dan is de Multichip een ideale oplossing! Het is de manier om de prestaties van de auto te verbeteren zonder de originele software te overschrijven. De Multichip wordt aangesloten op de OBD2 aansluiting, die bijna alle auto’s van na het jaar 2000 hebben. Zodra de chip wordt verwijderd, is de auto in de originele staat en u kunt de Multichip meenemen naar een andere auto!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Accu’s

Heeft u een nieuwe accu nodig? Wij bieden u de beste van de beste aan. Bosch accu’s staan erg goed bekend. Daarbij kunt u uzelf registreren, waardoor u bij stilstand gratis pechhulp krijgt aangeboden namens Bosch.

Banden

Banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Menig persoon heeft geen idee of de banden nog ultieme veiligheid kunnen bieden. Laat dit regelmatig controleren! Wij bieden u alle merken banden aan tegen scherpe prijzen. Hiertoe behoren zomer-, winter- en all season banden.

ZOMERBANDEN

Wissel in de zomer altijd uw banden naar zomerbanden! Dit zorgt voor ultieme veiligheid! Niets is zo veranderlijk als het weer. Maak op tijd een afspraak bij ons in de werkplaats. U kunt bij ons tevens gelijk uw winterbanden stallen. Stalling voor 30 euro exclusief btw.

 

Geen zin meer in bandenwissel? Heeft u All Season banden wel eens overwogen? Nooit meer banden wisselen. Meer informatie? Kom gezellig langs of bel ons.

Onderhoudsbeurten

Combineer uw APK met een grote onderhoudsbeurt, dan krijgt u de APK gratis! Deze bieden wij u aan voor slechts 350,- euro. Hierbij zit een controle van de remmen, banden(spanning) en verlichting. Wordt de olie, het oliefilter, het luchtfilter, het interieurfilter, de bougies (4 cilinder) en de wisserbladen aan de voorzijde vervangen. En tot slot worden alle draaiende delen gesmeerd. Kortom een complete check-up van uw auto!

Airco

Werkt uw airco wel optimaal? Laat dit nu bij ons testen. Onze apparatuur kan uw airco weer zijn beste werk laten doen. Laat tevens uw aircosysteem reinigen en pollenfilter vervangen voor het beste resultaat.

KOPLAMPEN STELLEN

Wist u dat er sinds 1 januari 2021 nieuwe normen zijn gesteld aan de koplamptestapparatuur?

 

Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur met betrekking tot het stellen van de koplampen!

 

MOTORMANAGEMENT UITLEZEN

Komt uw auto uit het jaar 2006 of later? Dan is het bij de APK verplicht om het motormanagement uit te lezen.

 

Over deze apparatuur beschikken wij ook!

VIERGAS- OF ROETMETING

Wanneer er tijdens het uitlezen een fout zit in het motormanagement is het verplicht om een roetmeting (diesel) of viergasmeting (benzine) uit te voeren. Dit geldt ook voor hybride voertuigen.

 

Is het bouwjaar van uw auto voor 2006? Dan is het sowieso verplicht om een viergas- of roetmeting uit te voeren!

 

Deze metingen worden uitgevoerd door middel van deze testkast (zie foto).

WIELEN BALANCEREN

Van verkoop van banden tot aan de wissel. Hierbij balanceren wij de wielen met onze professionele apparatuur.

REMMENTEST

Remmen testen wij op onze rollenbank!

Autoprofijt

Wij zijn lid van Autoprofijt. Autoprofijt biedt regelmatig nieuwe acties, ga naar de site www.autoprofijt.nl. Of klik hier om direct naar de site te gaan.

 

Wist u dat u ons ook kunt vinden via de website van Autoprofijt? Klik hier. 

 

Autoprofijt voor voordelig en vakkundig auto-onderhoud.